Filteren op

Categorieën

Categorieën

Kinderboeken

 • Beesie DoeBoek

  € 6,95

  Spelletjes, Puzzels en Verhalen voor onderweg

  Beesie is een ondeugende en heel snelle eekhoorn. Hij is slim en kan de gekste sprongen maken en het liefst speelt hij de hele dag spelletjes. Doe samen met Beesie een rekenspelletje, vind de uitweg van het doolhof, maak je eigen vakantiekaart, leer letters herkennen, kleur de prachtige kleurplaten van Beesie of vouw je eigen Beesie-vliegtuig.

  Veel plezier!!

 • Zorro – brand in het klooster

  € 8,95

  Het is onrustig in het dorp. Kapitein Monastario heeft een beloning van 10.000 dollar uitgeloofd voor degene die Zorro weet te vangen! Hij wordt beschuldigd van diefstal. En inderdaad, de dorpsbewoners hebben een gemaskerde man met zwarte cape het klooster zien insluipen op de avond van een grote diefstal...

  Het is tijd voor Zorro om op onderzoek uit te gaan!

 • Zorro – duel in het dorp

  € 8,95

  Het is een warme dag. Pablo en Maria zijn door kapitein Monastario en Sergeant Garcia uit de kerk gestuurd. Don Diego ontdekt dat kapitein Monastario al het geld gestolen heeft van de inzameling voor de arme mensen in het dorp. Het is tijd voor Zorro om op onderzoek uit te gaan!

 • Mini poppenkast

  € 9,95

  Speel een leuk en spannend avontuur met ridders, kabouters, boeven en politie, bouwvakkers of boerderijdieren. Met de vijftig vingerpoppetjes uit dit boek kun je de leukste voorstellingen geven voor bijvoorbeeld je vader en moeder of je vriendjes en vriendinnetjes!

  Het boek is uitklapbaar tot poppenkast. Bij elk thema staat een leuk scenario, maar je kunt zelf natuurlijk ook spannende verhalen bedenken...

  Veel speelplezier!

 • Alice in Wonderland

  € 11,95

  Als Alice een pratend wit konijn achterna loopt, is dat de start van een bijzonder en fantastische avontuur waarin ze allerlei merkwaardige figuren ontmoet... 

  Met prachtige illustraties van Rene Cloke!

 • Er was eens – Kabouter Buitelaar vertelt... Sprookjesboek met CD

  € 12,95

  Er was eens... Zo begint natuurlijk elk van de vier wereldberoemde sprookjes uit dit boek. Het zijn spannende verhalen die je meevoeren naar andere werelden. In dit mooie sprookjesboek worden de bekende figuren van Doornroosje, Assepoester, Pinokkio en Het lelijke jonge eendje tot leven gewekt.

  Kabouter Buitelaar leest, op de bijbehorende cd, de sprookjes voor!

 • Klap eens in je handjes - Liedjesboek met CD

  € 12,95

  In dit boek, met vrolijke illustraties, staan 25 leuke en bekende kinderliedjes zoals: Het regent de pannen worden nat, Vader Jacob, Drie maal drie is negen, Hoedje van papier en nog veel meer!

 • De leukste kinderliedjes

  € 4,95

  Op deze CD staan de 23 leukste kinderliedjes zoals: Drie kleine kleutertjes, 'k Zag twee beren, Slaap kindje slaap, Poesje mauw, Berend Botje en nog veel meer! Leuk om de liedjes samen met uw kind en het kinderkoor op de cd te zingen.

 • Wil de krokodil

  € 4,99

  Wil de krokodil houd van eten. Taart, ijs, pizza, maar Wil wordt te dik en voelt zich niet lekker. Hij doet al het ongezonde eten weg, gaat sporten en eet alleen nog groente en fruit. En ja, dan voelt Wil zich stukken beter.

 • Klara de koe

  € 4,99

  Klara de koe wil eens wat anders dan de hele dag gras eten en gaat op reis. Maar is het eten in andere landen wel lekker?

 • Bettie de big

  € 4,99

  Bettie de big wil niet meer in de modder rollen, ze wil geen gewone big meer zijn. Ze wil een superbig worden die heel sterk is en kan vliegen….

 • Eddie de eend

  € 4,99

  Eddie de eend verveelt zich. Hij kan zijn vriendjes niet vinden. Waar zijn ze toch?